Farfalle met aubergines

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de spekblokjes in wat Solo Vloeibaar tot ze goed knisperig zijn en doe ze even apart in een kom.
  • 2 Bak de ui in het vet van de spekjes en pers de knoflook.
  • 3 Stoof mooi aan en doe er dan de aubergine en de courgette bij (in blokjes). Voeg op het laatste de paprika en de tomaat toe.
  • 4 Breng op smaak met peper, zout, cayennepeper en eventueel nog wat oregano of Provençaalse kruiden.
  • 5 Laat nog even goed verderstoven tot alles gaar is.
  • 6 Roer er op het einde de mascarpone door en doe alles in een kom met de pasta. Dien op.
  • 7

Farfalle met aubergines is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept