Ragout van penne en kerstomaten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Was de kerstomaten en dep ze droog. Pel de knoflook en pers uit. Verhit de olie in een pan. Doe er de tomaten en de knoflook bij. Breng op smaak met peper, zout en tijm en stoof twee minuten onder voortdurend roeren. Voeg de penne en de basiclicum toe en roerbak alles nog één minuut. Bestroot met parmezaanse kaas en dien op.

Ragout van penne en kerstomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept