Tagliatelli mare

3
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de oesterzwammen schoon en snij in brede linten.
  • 2 Kuis het knoflookteentje en versnipper.
  • 3 Roerbak de oesterwammen gaar in olijfolie met de knoflook.
  • 4 Kruiden met peper naar smaak.
  • 5 Leg de zalmfilets op de oesterzwammen en dek de pot af.
  • 6 Laat de zalmfilets zo gaar worden tot "blue", +/- 10min. indien helemaal gaar, iets langer.
  • 7 Kook ondertussen de pasta beetgaar in een grote hoeveelheid gezouten water.
  • 8 Schik de zalmfilets op het bord en hou ze even warm;
  • 9 Meng de oesterzwammen met de tagliatelli en doe er de garnaaltjes bij, eventueel ook wat platte peterselie.1
  • 0 Verdelen in porties en klaar!1
  • 1 SMAKELIJK!

Tagliatelli mare is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ceviche van zalm en tagliatelli van asperges
Voorgerecht
Bekijk recept
Hindennootjes in jardinière
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Zalm Op Z'n Italiaans
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept