1 Leg de scampi's 2 min in heet water zodat ze je ze makkellijker kunt pellen. Daarna droog je ze af met een stuk keukenpapier. Snij de hesp in kleine reepjes en wikkel ze rond elke scampi in. Laat in een pan wat boter smelten en bak 1min. en draai ze dan om, doe er het geplette teentje look bij en kruid vervolgens met peper. Laat nog eens 2 min.bakken.
2 Haal de scampi's uit de pan en hou ze warm. Daarna doe je 1eetlepel water in de pan en de room en 2 eetlepels tomatenpuree. Goed mengen en eventjes laten inkoken tot het een saus word. Daarna leg je de scampi's erbij en de fijngesnipperde peterselie en laat nog eens 1 min doorkoken en je hebt de lekkerste scampiis in roomsaus. De tagliatelle kan je tussendoor koken want deze is vrij snel gaar. De tagliatelle verdeel je over de borden en daarna overgiet je deze met de scampi's in saus.
scampi's in roomsaus met tagliatelle is een recept van Solo Open Kitchen