scampi's in roomsaus met tagliatelle

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de scampi's 2 min in heet water zodat ze je ze makkellijker kunt pellen. Daarna droog je ze af met een stuk keukenpapier. Snij de hesp in kleine reepjes en wikkel ze rond elke scampi in. Laat in een pan wat boter smelten en bak 1min. en draai ze dan om, doe er het geplette teentje look bij en kruid vervolgens met peper. Laat nog eens 2 min.bakken.
  • 2 Haal de scampi's uit de pan en hou ze warm. Daarna doe je 1eetlepel water in de pan en de room en 2 eetlepels tomatenpuree. Goed mengen en eventjes laten inkoken tot het een saus word. Daarna leg je de scampi's erbij en de fijngesnipperde peterselie en laat nog eens 1 min doorkoken en je hebt de lekkerste scampiis in roomsaus. De tagliatelle kan je tussendoor koken want deze is vrij snel gaar. De tagliatelle verdeel je over de borden en daarna overgiet je deze met de scampi's in saus.

scampi's in roomsaus met tagliatelle is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept