Lasagna van gerookte zalm met gorgonzola

8
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Was de courgette en snij ze in schijfjes van ongeveer 4 mm dikte. Bak deze kort aan in wat olijfolie. Was en snij het witlof grof, bak dit eveneens kort aan in wat olijfolie.
  • 3 Boter een grote ovenschaal in met solo vloeibaar en bedek de bodem met voorgekookte lasagnavelletjes. Leg hierbovenop de courgetteschijfjes en bestrijk met wat mascarpone. Plaats hier bovenop nog een laag lasagnevelletjes.
  • 4 Vervolgens sneetjes gerookte zalm met daarbovenop het gebakken witlof, stukjes gorgonzola en gehakte basilicum. Tenslotte nog een laag lasagnavelletjes, met daarboven de rest van de mascarpone. Giet er de room bij.
  • 5 Plaats dit in een hete oven van 180 graden en bak gedurende 20 min. Voeg eventueel een beetje room toe, mocht het geheel te droog worden.

Lasagna van gerookte zalm met gorgonzola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept