Ravioli met zalm en gorgonzola roomsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eerst en vooral het uitje stoven met een beetje olie of boter, daarna voeg je de gesneden tomaten en zalm toe. Wanneer de zalm roze is en de tomaatjes iets zachter voeg je de room toe. Nadat de saus met room een beetje geprutteld heeft laat je de gorgonzola erin smelten en is de saus klaar. Nu alleen nog de ravioli met een beetje zout en olie laten koken en je gerecht is klaar.Smakelijk!

Ravioli met zalm en gorgonzola roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept