Spaghetti met zalm en pittige bolognesesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
1 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Leg de zalmmoten naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Bedruppel ze met olijfolie, strooi er de fijngesnipperde knoflook over, giet het limoensap erbij en kruid met pezo. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet de zalm gedurende 10 à 15 minuten in de oven tot hij gaar is. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Verwarm de bolognesesaus en roer er de limoenschil door.Verdeel de pasta over de borden. Leg een zalmmoot op elk bord. Schep een beetje bakvocht over elke zalmmoot en lepel de saus over de pasta.Versier met schijfjes limoen en halve trostomaatjes.

Spaghetti met zalm en pittige bolognesesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met bolognesesaus en maïs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognesesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept