- Snij de venkelknol in fijne reepjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in stukjes"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Snij de kalkoenfilets in reepjes"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Snij de ham in stukjes"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Pel & snij de look fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"7. BEREIDING:"},{"@type":"HowToStep","text":"8. Verhit de olijfolie in een brede pan en glaseer de look, voeg hier de kalkoenfilets reepjes toe en kleur goudbuin (+/- 2 min. aan elke kant). Kruid met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"9. Voeg de venkel toe en de witte wijn"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Laat 10 min. stoven op een zacht vuur. Voeg de gepelde tomaten en salie toe en roer om. laat de bereiding zonder deksel ongeveer 5 min. verder stoven."},{"@type":"HowToStep","text":"11. Haal het vlees uit de pan en zet het vuur hoger. Voeg de Italiaanse ham toe en kruid met peper en zout. (evt. paprika en curry). Werk de saus af met de room en laat log 1 min. goed doorkoken."},{"@type":"HowToStep","text":"12. AFWERKING:"},{"@type":"HowToStep","text":"13. pasta \"Fettuccini\""}],"recipeYield":"4 "}