Romige Kalkoen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 VOORBEREIDING:
  • 2
    - Snij de venkelknol in fijne reepjes
  • 3
    - Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in stukjes
  • 4
    - Snij de kalkoenfilets in reepjes
  • 5
    - Snij de ham in stukjes
  • 6
    - Pel & snij de look fijn
  • 7 BEREIDING:
  • 8 Verhit de olijfolie in een brede pan en glaseer de look, voeg hier de kalkoenfilets reepjes toe en kleur goudbuin (+/- 2 min. aan elke kant). Kruid met peper en zout.
  • 9 Voeg de venkel toe en de witte wijn1
  • 0 Laat 10 min. stoven op een zacht vuur. Voeg de gepelde tomaten en salie toe en roer om. laat de bereiding zonder deksel ongeveer 5 min. verder stoven.1
  • 1 Haal het vlees uit de pan en zet het vuur hoger. Voeg de Italiaanse ham toe en kruid met peper en zout. (evt. paprika en curry). Werk de saus af met de room en laat log 1 min. goed doorkoken.1
  • 2 AFWERKING:1
  • 3 pasta "Fettuccini"

Romige Kalkoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept