Zoek
Spaghetti alla puttanesca
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr spaghetti
4 el olijfolie
1 kleine ui, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
1 klein rood pepertje
6 ansjivisfilets
400 gr gepelde tomaten (blik)
1/4 tl gedroogde oregano
100 gr zwarte olijven, ontpit
1 el kappertjes
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Prak de ansjovisfilets fijn.
2
Snij de olijven in twee en de kappertjes ook, indien het grote zijn..
3
Snijd het pepertje doormidden, verwijder de zaadjes en snijd in kleine stukjes.
4
Verhit de olie in een grote pan en fruit hierin de ui, knoflook en het pepertje, ongeveer 6 minuten, doe er de ansjovis bij en roer goed.
5
Doe er de tomaten, de oregano, de olijven en de kappertjes erbij en breng alles aan de kook, kruid met pezo.
6
Kook de pasta in ruim gezouten water al dente zoals aangegeven op de verpakking.
7
Giet de pasta af en roer hem door de saus.
Spaghetti alla puttanesca is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lasagnerolletjes met tonijnvulling
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle puttanesca met kabeljauw
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne puttanesca met broccoli en kabeljauw
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta a la puttanesca
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept