Zoek
Tortellinigratin
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr tortellini met spinazie- ricottavulling
5 tomaten
200 ml slagroom
150 gr parmezaan (blok)
solo vloeibaar
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°, electrisch of 175° hete lucht.
2
Kook de tortellini ongeveer 2 minuten in ruim gezouten water.
3
Laat uitlekken.
4
Ontvel en ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
5
Rasp de parmezaan.
6
Roer de slagroom en 2/3 van de kaas goed samen, breng op smaak met pezo.
7
Vet een grote ovenschaal in met solo vloeibaar en stort hierin de tortellini en de tomaten, meng onder mekaar.
8
Giet de kaasroom eroverheen en bestrooi het geheel met de rest van de kaas.
9
Bak ongeveer 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
Tortellinigratin is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker