Zoek
Tonintino (Mijn winnend 2008/philadelphia)
1
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gr. penne
1 kleine ui
1 teentje look, geperst
1 kleine courgette
1 kfl. vetstof
1 klein blikje tonijn, eigen nat
2 kfl. Italiaanse kruiden
1 el. bieslook
50 gr. philadelphia light natuurkaas
1 el. magere melk
Pezo
Bereiding
1
Snipper ui en look fijn.
2
Snij courgette in blokjes.
3
Kook penne.
4
Ondertussen verhit je de vetstof en fruit je de ui samen met de look.
5
Voeg courgetteblokjes, kruiden en bieslook toe.
6
Bak ff mee tot courgetteblokjes beetgaar zijn (ze mogen niet bruinen).
7
Voeg tonijn toe.
8
Roer er de kaas onder en laat roerend smelten.
9
Voeg er de melk aan toe.1
0
Breng op smaak met pezo.1
1
Schep penne erdoorheen.1
2
Serveer en werk af met wat extra bieslook.
Tonintino (Mijn winnend 2008/philadelphia) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min
Snack
Bekijk recept
Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Sneeuwwitje-cupcakes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomtaart
45 min
Gebak
Bekijk recept