Zoek
Geslaagd Zalmexperiment
1
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr. Zalm in eigen nat (Saupiquet)
1 venkelknol
1 blokje visbouillon
2 kfl. dragon
Pezo
75 ml. room (ik verkies 5% room)
1 kfl. maïzena
10 ml. Ricard
Groen vd venkelknol
125 gr. linguines
1 kfl. citroensap
Bereiding
1
Kuis venkelknol en snij hem in fijne sliertjes. Bewaar de uiteinden en snij deze fijn samen met het groen (hou apart voor de afwerking).
2
Los visbouillonblokje op in halve liter water en voeg de venkel toe. Laat gedurende een tiental minuten garen.
3
Ondertussen : verbrokkel zalm in grote stukken.
4
Zet water op voor de pasta.
5
Van zodra het water kookt.
6
Giet de venkel af maar hou 75 ml. over van de bouillon.
7
Doe de bouillon weer in de pan met de helft van de venkel en mix deze tot een saus.
8
Kruid met pezo.
9
Kook pasta.1
0
Voeg room toe aan de saus gevolgd door de dragon en het citroensap.1
1
Roer om en laat indikken tot gebonden saus (indien nodig met maïzena).1
2
Voeg nu de andere helft van de venkel toe, de zalm en de ricard.1
3
Laat ff opwarmen.1
4
Serveer met de pasta.1
5
Werk af met venkelsteeltjes/groen.
Geslaagd Zalmexperiment is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hamrolletjes
20 min
Bekijk recept
Perzik hapjes in een jasje van ontbijtspek
15 min
Bekijk recept
Supersnelle lasagne met ricotta
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept