Zoek
Cannelloni met spinazie
5
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dozen cannelloni
1 kg spinazie (zonder room)
500 gr Ricotta ( santa lucia )
2 pakjes spekblokjes (gezout of gerookt )
4 potjes room
2 pakjes parmezaan
1 pak serrano of prociutto
Peccorinokaas
2 tomaten in schijfjes
basilicum
beetje lookpoeder
peper en zout
maizena
Bereiding
1
Oven voorverwarmen op 200 °c
2
Spinazie ontdooien.
3
Eens ontddoit, de ricotta vermengen met spinazie.
4
Spekblokjes bruin bakken en toevoegen bij de spinazie.
5
Serrano of prociutto in skujes "plukken" en eveneens bij spinazie doen, mengen en kruiden met beetje basilicum en look.
6
Room opwarmen, en parmezaan toevoegen, alsook wat kruiden met peper, zout en basilicum.
7
Saus beetje indikken met maizena.
8
Cannelloni niet te gaar koken met beetje zout en olijfolie.
9
Afgieten en vullen met spinazie.1
0
Cannelloni schikken in een ovenschotel, roomsaus overgieten1
1
Garneren met beetje peccorrino en daar bovenop tomatenschijfjes schikken.1
2
In oven zetten tot de kaas goed gesmolten is en beetje goudbruin.1
3
smakelijk
Cannelloni met spinazie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met wintergroenten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept