Spaghetti met Italiaanse groentesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
  • 2 Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan op een matig vuur goudbruin. Op een bord laten afkoelen.
  • 3 Snij de courgettes en tomaten in stukjes. Pel en versnipper de uien en teentjes knoflook.
  • 4 Verhit een scheutje olijfolie in een diepe pan en bak hierin de ui 3 minuten. Voeg de knoflook, courgette en tomaat toe. 1 minuut omscheppend meebakken. Roer het bouillonketeltje en 3/4 van de pijnboompitjes erdoor en laat 10 minuten afgedekt zachtjes pruttelen.
  • 5 Haal de basilicumblaadjes van de takjes en snij in smalle reepjes.
  • 6 Pureer het groentemengsel. Breng de saus op smaak met wat peper.
  • 7 Verdeel de spaghetti over diepe borden. Schep de saus erover en bestrooi met de rest van de pijnboompitjes, basilicum en kaas.

Spaghetti met Italiaanse groentesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gerookte kip in groentesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept