Zoek
Casarecce met zwaardvis
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
320 gr casarecce (handgemaakte pasta (Delhaize)
150 gr zwaardvis, in blokjes
10 cl droge witte wijn
1 ei
20 gr geraspte pecorino
10 gr gemalen pistachenoten
platte peterselie
olijolie
4 kl ansjoviseitjes
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verhit wat olijfolie in een pan en bak de zwaardvisblokjes kort aan, kruid met pezo.
2
Blus met de witte wijn en voeg een beetje platte peterselie toe.
3
Kook in ruim gezouten water de casarecce al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af maar houd wat kookvocht apart.
4
Doe de pasta bij de zwaardvis en voeg een beetje kookvocht toe.
5
Haal de pan van het vuur en voeg nu het eitje in zijn geheel toe, meng goed.
6
Serveer in grote diepe warme borden, leg er een lepeltje ansjoviseitjes op en versier met gemalen pistachenoten.
Casarecce met zwaardvis is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met zwaardvis
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Vispotje met paprika en tomaat
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Casarecce al sugo con polpette verdi (pasta met tomatensaus en groene aardappelballetjes)
45 min-
Bekijk recept
Kruidige casarecce
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept