Zoek
Spaghetti met gehaktsaus
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr spaghetti
350 gr gehakt (gemengd kalfs/varkens, rund of kip)
1 ui, fijn gesnipperd
2 wortelen, in plakjes
2 teentjes knoflook, gepeld en geplet
1 blik tomaatblokjes
2 dl bouillon (water blokje)
50 gr gemalen parmezaan
olijfolie
1 koffielepel gedroogde oregano
Bereiding
1
Laat het gehakt rul bakken in een beetje olie.
2
Doe er de ui, de wortelen en de knofl ook bij. Schep goed om.
3
Voeg er de tomaatblokjes, de bouillon en de oregano aan toe. Dek af en laat 15 minuten sudderen tegen de kook aan, of tot de
4
wortelen beetgaar zijn.
5
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af.
6
Breng de gehaktsaus op smaak met peper en zout. Vermeng ze meteen met de pasta. Serveer met de kaas in een kommetje apart.
Spaghetti met gehaktsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met bonen gehaktsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept