Zoek
Lasagne met vis
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g lasagnevellen
500 g kabeljauwfilet, in stukken
125 g gepelde garnalen
100 g gerookte zalm, in reepjes
125 g boter
1 prei, in ringen
30 g bloem
1/2 liter melk
2 dl droge witte wijn
150 g geraspte pecorino
peper en zout
2 DL room
60 g geraspte parmezaan
2 eetlepels gehakte peterselie
Bereiding
1
Kook de lasagnevellen enkele minuten voor in gezouten water.
2
Smelt de boter in een pan, bak de prei 1 minuutje. Voeg de bloem toe en roer goed door. Voeg melk en wijn toe en roer tot de saus
3
ingedikt is. Temper het vuur en laat nog 3 minuten sudderen.
4
Voeg van het vuur af de pecorino en 100 g garnalen toe. Kruid met peper en zout. Hou 1/4 van de saus apart. Doe in de overige saus de
5
vis en laat 1 minuut opwarmen. Haal de pan weer van het vuur.
6
Bedek de bodem van een ovenschotel met lasagnevellen. Bedek ze met 1/3 van de visbereiding. Herhaal dit tot alle vis opgebruikt is,
7
eindig met een laag lasagnevellen.
8
Giet de apart gehouden saus erover. Bestrooi met parmezaan en reepjes gerookte zalm. Laat ± 25 minuten bakken in een voorverwarmde
9
oven op 180° C. Strooi er net voor het serveren de rest van de garnalen en de peterselie over.
Lasagne met vis is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept