Pasta primavera

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de spinazieblaadjes. Haal de peultjes af. Schraap de worteltjes, snij ze in stukjes. Pel de tomaten en snij ze in blokjes. Pel het sjalotje en snipper het fijn.
  • 2 Fruit de sjalotsnippers glazig in de olijfolie. Voeg er de peultjes en worteltjes aan toe. Roerbak 1 minuut. Blus met de witte wijn en laat
  • 3 een paar minuten zacht doorkoken. Doe er de spinazie en de tomaatblokjes bij. Schep goed om en laat nog een paar minuten
  • 4 doorwarmen.
  • 5 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en vermeng ze meteen met de groenten. Werk af met geschaafde pecorino.
  • 6 Serveer meteen.

Pasta primavera is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle primavera
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne Primavera
45 min, voorbereiden 5 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept