Farfalle met kippenreepjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilets in fijne reepjes. Kruid ze met peper en zout en bestuif ze met de bloem. Bak ze kort op een hevig vuur, in flink
  • 2 wat boter.
  • 3 Blus met de gevogeltefond en de room. Voeg er de salie aan toe. Laat 10 minuten sudderen tegen de kook aan.
  • 4 Neem de salieblaadjes weg. Kruid eventueel bij met peper en zout.
  • 5 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en vermeng ze meteen met de kippenreepjes. Werk af met gehakte peterselie.
  • 6 Serveer goed heet.

Farfalle met kippenreepjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bahiaanse kippenreepjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept