Zoek
Farfalle met kippenreepjes
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr farfalle (strikjes of andere kleine pasta)
400 gr kipfilet
1 dl gevogeltefond
1 dl room
boter
1 koffielepel vloeiende bloem
4 blaadjes salie (of 1 theelepel gedroogde salie)
1 takje bladpeterselie
peper en zout
Bereiding
1
Snij de kipfilets in fijne reepjes. Kruid ze met peper en zout en bestuif ze met de bloem. Bak ze kort op een hevig vuur, in flink
2
wat boter.
3
Blus met de gevogeltefond en de room. Voeg er de salie aan toe. Laat 10 minuten sudderen tegen de kook aan.
4
Neem de salieblaadjes weg. Kruid eventueel bij met peper en zout.
5
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en vermeng ze meteen met de kippenreepjes. Werk af met gehakte peterselie.
6
Serveer goed heet.
Farfalle met kippenreepjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bahiaanse kippenreepjes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept