Macaroni met brie en krokante ham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de prosciuttoplakjes en leg ze tussen keukenpapier. Droog ze snel in de microgolfoven (1 à 2 minuten, bij 750 watt).
  • 2 Breng water aan de kook en kook de macaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Maak een kaassaus. Smelt de boter, voeg er de bloem bij en roer een tweetal minuten. Blus al roerend met de melk. Voeg er geleidelijk
  • 4 de gemalen gruyère bij en roer tot een homogene saus. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Roer er voorzichtig de
  • 5 hamblokjes door. Vermeng de pasta met de saus.
  • 6 Snij de brie in even grote plakjes als de gedroogde ham.
  • 7 Vul een ingevette ovenschotel met de macaroni, stop er afwisselend plakjes gedroogde ham en brie in en gratineer nog eventjes in een
  • 8 warme oven.

Macaroni met brie en krokante ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept