Snelle cannelloni met wortel, gehakt en doperwtjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de sjalot aan in wat boter. Voeg er de wortelblokjes aan toe en laat 4 minuten onder deksel op een zacht vuurtje garen.
  • 2 Bak in een andere pan het gehakt rul in wat boter. Doe er dan de ham bij. Kruid met peper, zout en tijm. Voeg er de worteltjes en de
  • 3 tomatenpuree bij. Blus met 1 dl kalfsbouillon. Voeg er op het einde de doperwtjes bij en laat nog even goed doorwarmen.
  • 4 Kook ondertussen de lasagne volgens de gebruiksaanwijzing.
  • 5 Smelt de mascarpone op een zacht vuurtje en voeg er de helft van de parmezaan al roerend bij tot een homogene kaassaus.
  • 6 Leg de lasagnevellen open op een schoon werkvlak. Leg in het midden wat vulling en rol op. Schik ze per 2 of 3 in beboterde ovenschoteltjes. Schenk er de kaassaus over, strooi er nog wat parmezaan over en laat 15 minuten garen in een voorverwarmde oven
  • 7 van 180° C. Serveer met stokbrood en lookboter. Snelle cannelloni met wortel, gehakt en doperwtjes

Snelle cannelloni met wortel, gehakt en doperwtjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriecouscous met zoete paprika en gegrilde kiphaasjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept