Spaghetti met tomatensaus en basilicum

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti al dente. Hak de ui en de look fijn. Verhit wat olijfolie en stoof de ui glazig. Voeg er de grofgesneden tomaten bij en breng aan de kook. Voeg de look en de Philadelphia toe en laat de kaas al roerend smelten op zacht vuur. Breng op smaak met flink wat peper en zout. Hak de basilicum fijn en roer ze door de saus.

Spaghetti met tomatensaus en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept