Gevulde varkenslapjes met mozzarella

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg op elk varkenslapje een halve plak rauwe ham, 1 plakje mozzarella, & EL zongedroogde tomaten. Vouw het vlees in 2 en zet vast met een houten prikkertje. Bestrooi met peper en zout.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een braadpan met dikke bodem. sauteer de gevulde varkenslapjes 2 minuten aan elke kant. Hou het vlees warm en bewaar de jus. Blus de jus met de marsala. Voeg de champgnons toe en sauteer 2 minuten. Voeg peper en zout toe.
  • 3 Verdeel de gevulde lapjes over de borden met de champignons. Lepel er wat saus over en garneer met platte peterselie. Serveer met pasta of krielaardappelen.
  • 4 Variant : vervang het varkenslapje door een kalfslapje of een kipfilet.

Gevulde varkenslapjes met mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept