2 Laat de vis oppervlakkig ontdooien, dep droog en snij in blokjes van +/- 1 CM
3 Snij hoedjes van de paprika's (laat de steeltjes eraan). Verwijder de witte zaadlijsten en de pitten.
4Voorbereiding (5 minuten + 30 minuten in de oven)
5 Meng de visblokjes, met de mascarpone, het paprikapoeder, het kerriepoeder en de pili pili en kruid met peper en zout.
6 Vul de paprika's met de gekruide mascarpone en strooi er de gemalen gruyèrekaas over. Schik in een ovenschotel samen met de paprikahoedjes en schuif gedurende 30 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven. Schakel daarna nog 2 minuten de grill aan voor een mooi korstje.
7 Warm de diepgevroren spinazie samen met de room op in een kookpot. Laat 3 minuten sudderen en voeg de tomatenblokjes toe. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout en laat alles nog 2 minuten doorwarmen.
8 Afwerking
9 Lepel een bladje spinazie op elk bord en schik er een gevulde paprika op. Geef er pasta bij en leg het hoedje van de paprika op het bord als garnituur.