Zoek
Pastasalade van kerstomaatjes
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 koffielepel kappertjes
peper en zout
1 koffielepel groene olijven in stukjes
1 liter water
solo vloeibaar
1 bakje gele kerstomaatjes
1 bakje rode kerstomaatjes
verse basilicum
Bertolli olijfolie
balsamicoazijn
1 bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst
100 gr spirelli
200 g mozzarella
enkele takjes verse tijm
Bereiding
1
Kook de spirelli al dente in 1 l water, een bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst en een scheut Solo Vloeibaar. Giet af en laat koud worden.
2
Was de tomaatjes en geef er een sneetje in zodat er wat sap vrijkomt.
3
Doe de tomaatjes in een kom, samen met de kappertjes en de olijven.
4
Meng er ook de gehakte basilicum en de afgeritste tijmblaadjes bij.
5
Snij de mozzarella in blokjes en voeg deze ook bij de tomaten en de kruidenmix.
6
Kruid alles goed af met peper en zout en meng onder de pasta.
7
Voeg olijfolie en balsamico naar smaak toe.
Pastasalade van kerstomaatjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaatjes gevuld met pesto
Bekijk recept
Italiaans spiraalbrood
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept