Tagliatelli met Tijgergarnalen à la Philadelphia

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit ondertussen de olie in een pan en sauteer de tijgergarnalen 3-4 minuten.
  • 2 Voeg de currypasta, de wijn en de tomaten toe en laat nog 3-4 minuten pruttelen. Roer er vervolgens de Philadelphia en de koriander door en warm alles goed op.
  • 3 Laat de pasta uitlekken en dien op met de garnalensaus.
  • 4 TIP: Als u bevroren tijgergarnalen gebruikt, kunt u ze best voor gebruik ontdooien. De saus smaakt even lekker bij noedels of rijst als bij pasta.
  • 5 Voedingstip: U kunt het zoutgehalte verminderen door de garnalen te vervangen door gekookte kip of groenten naar keuze. Iets minder currypasta gebruiken, helpt ook.

Tagliatelli met Tijgergarnalen à la Philadelphia is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sneeuwwitje-cupcakes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomtaart
45 min Gebak
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ceviche van zalm en tagliatelli van asperges
Voorgerecht
Bekijk recept
Hindennootjes in jardinière
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Zalm Op Z'n Italiaans
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept