Zoek
RAVIOLI MET RICOTTA
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
24 raviollivelletjes
1 potje ricotta
250 gr verse spinazie
solo
1 ei
salie
250 gr spek
1 teentje look
Bereiding
1
Kruid de ricotta met peper & zout en doe er de gehakte spinazie bij
2
Meng het ei met wat water
3
Leg de raviolivelletjes voor je en smeer 1 velletje in met het eigeel
4
Leg een klein hoopje ricotta op het velletje, leg er een ander velletje op en druk goed aan
5
Kook de velletjes 1 minuut in kokend gezouten water
6
Smelt ondertussen wat solo, bak er de spekblokjes en de look in aan
7
Hak de salie fijn en doe hem bij het spek
8
Haal de ravioli uit het water en leg ze ook in de saus
9
Schik op het bord, strooi er nog wat Parmezaanse kaas over en kruid nog eens met peper en zout
RAVIOLI MET RICOTTA is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept