Fettuccine met gerookte zalm en asperges

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de asperges 3 min in kokend water. Giet ze af en laat ze schrikken onder koud water. Dep ze droog. Kook de pasta beetgaar in een ruime pan. Giet af en doe de pasta opnieuw in de pan. Schep er op laag vuur de asperges, de in reepjes gesneden gerookte zalm, de room en de gehakte verse dragon door. Breng op smaak met peper zout. Stort de pasta in diepe borden en garneer naar wens met geraspte parmezaan.

Fettuccine met gerookte zalm en asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met pecorino en truffel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met walnoten en gorgonzola
Hoofdgerecht
Bekijk recept