Linguine met champignons en gamba’s

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de linguini beetgaar. Hak de sjalotjes fijn en fruit ze in wat olijfolie. Snij de champignons in plakjes en voeg ze met de gamba’s bij de sjalot. Blus met de witte wijn. Voeg de room toe als de wijn verdampt is. Roer alles dooreen en kruid met wat peper en zout. Voeg de pasta bij de saus en meng. Werk de pasta af met fijngehakte bieslook en geraspte parmezaan.

Linguine met champignons en gamba’s is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse couscous met gemarineerde gamba’s
1 uur-
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept