Spaghetti alla chitarra

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter met een scheut olijfolie. Fruit de grofgehakte ui en het fijngesneden pepertje. Voeg de gepelde tomaten toe en gaar ze 8 min op hoog vuur. Zet het vuur laag en laat de tomaten 20 min pruttelen met wat water zodat de saus niet teveel inkookt. Voeg er op het laatst een snuifje zout en de basilicum bij. Kook de spaghetti beetgaar. Voeg 3 el van het schuim van het kookvocht aan de saus toe. Giet de spaghetti af, meng er de saus door en bestrooi met flink wat geraspte parmezaan.

Spaghetti alla chitarra is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta Alla Chitarra Met Lamssaus.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta Alla Chitarra Con Salsa D'Agnello
30-60 min -
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept