Tagliatelle met kip en rode curry

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kip in reepjes. Verhit een flinke scheut arachideolie in de wok op hoog vuur en roerbak de fijngehakte sjalotjes en de geperste look 3 min. Lepel de currypasta erbij en roerbak 2 min. Schep de kip in de wok en roerbak 3 min. Giet er de vissaus, de suiker, de kokosmelk, het limoensap en de bouillon bij en laat de saus 5 min sudderen. Breng op smaak met flink wat peper. Kook de tagliatelle beetgaar en laat ze goed uitlekken. Roer er wat arachideolie door om kleven te vermijden. Schep de pasta op broden, giet er de saus met kip over en garneer met fijngehakte koriander.

Tagliatelle met kip en rode curry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept