Tagliatelle met kalfsschenkel

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en de look fijn. Snij de champignons in plakjes. Stoof de gesnipperde ui en look aan in wat olijfolie. Doe er oregano en de tomaten bij en laat op zacht vuur inkoken. Kleur de schenkels aan in wat olijfolie, leg ze in de tomatensaus en en stoof ze gaar. Kruid flink met peper en zout. Bak de plakjes champignons kort. Haal de schenkels uit de saus, verwijder het been en snij het vlees in stukjes. Doe het vlees terug in de saus en meng er de fijngehakte peterselie door. Breng op smaak met peper en zout. Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten water met een scheut olijfolie. Giet ze af en meng door de saus. Verdeel de pasta over de warme borden en werk af met geraspte parmezaan.

Tagliatelle met kalfsschenkel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Peposo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peposo met ui en kruidnagel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gestoofde kalfsschenkel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Munchener Kalfsschenkel
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept