Macaroni met ham en kaas

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter, roer er de bloem door en laat even bakken zonder kleuren. Voeg de melk toe en roer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Meng er de parmezaan onder. Kook de macaroni beetgaar in ruim water met zout en een scheutje olijfolie. Giet de pasta af en meng er de ham onder. Stort de mengeling in een ovenschaal. Giet er de saus over. Kruid nog even met peper en bestrooi met de emmental. Gratineer de macaroni onder de gril.

Macaroni met ham en kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept