Zoek
PASTA van SCAMPI met KNOFLOOK en RUCCOLA
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g scampi
100 g ruccola
4 teentjes knoflook
500 g tagliatelle
peper - zout
Bereiding
1
Pel de scampi en verwijder het maag-darmkanaal.
2
Bak ze aan in ruim wat boter.
3
Voeg de fijngehakte knoflookteentjes toe en kruid met peper en zout.
4
Ruccola fijnsnijden en bijvoegen.
5
Pasta al dente koken en laten uitlekken.
6
Garneer met parmezaanschilfers.
PASTA van SCAMPI met KNOFLOOK en RUCCOLA is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Capresa Charelli
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte Kipsalade
0-10 min -
Bekijk recept
Ruccola Spoon
0-10 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
SPIES van VARKENSHAASJE met PESTO en RUCCOLA
90 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept