Zoek
PENNE met TOMATENROOMSAUS
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g penne
1 Bertoli tomatencoulis met room
2 teentjes knoflook
250 g champignons
250 g gerookte spekreepjes
parmezaan kaasschilfers
peper en zout
Bereiding
1
Kook de penne beetgaar.
2
Bak de spekreepjes mooi bruin in boter. Voeg er de in schijfjes gesneden champignons bij en laat meebakken. Knoflookteentjes en peper toevoegen.
3
Tomatencoulis bijvoegen en even laten doorkoken.
4
Garneer met schijfjes parmezaanse kaas en basilicum.
PENNE met TOMATENROOMSAUS is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Haring in tomatenroomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti in tomatenroomsaus en wodka
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet In Tomaten-roomsaus Met Pandanrijst
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde scampi's met pikante tomatenroomsaus
0 min
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept