PASTA met ITALIAANSE GROENTESAUS

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op een matig vuur goudbruin. Op een bord laten afkoelen. Snijd de courgettes en tomaten in stukjes. Pel en versnipper de uien en de teentjes knoflook.
  • 2 Verhit een scheutje olijfolie in een diepe pan en bak hierin de ui. Voeg de knoflook, courgette en tomaat toe. 1 min. omscheppend meebakken. Roer het bouillonketeltje en 3/4 van de pijnboompitten erdoor en laat 10 min. zachtjes pruttelen.
  • 3 Haal de basilicumblaadjes van de takjes en snijd fijn. Breng de saus op smaak met peper.
  • 4 Verdeel de al dente gekookte pasta over diepe borden. Schep er de groentensaus over en bestrooi met de rest van de pijnboompitjes, de kaas en basilicum.

PASTA met ITALIAANSE GROENTESAUS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gerookte kip in groentesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept