Tagliatelli Diablo

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de paprika, haal de pitten uit en snijd in fijne brunoise (blokjes), zet water met suiker op het vuur kook de paprika kort, 30sec. spoel onder stromend water.Snijd de uien fijn en stoof in wat olijfolie in een ketel, pers de look uit en voeg toe, als de ui glazig is voeg de tomatenpuree toe met de suiker,goed mengen en room toevoegen, op smaak brengen en rustig laten koken.Bak de pijnboompitten kort in wat olie, en kook de pasta zoals de spaghetti. Leg de scampi's in koud water en pel indien nodig. Kruid de scampi's met kippenkruiden en bak ze aan in de wok met olijfolie, na een minuutje de pasta toevoegen met enkele lepels saus , goed mengen en kruiden naar smaak, voeg de paprika toe. Na 3a4 min. enkel vers gehakte blaadjes basilicum ondermengen en doorgeven met wat pijnboompitten en een blaadje basilicum.

Tagliatelli Diablo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

El Diablo
Snack
Bekijk recept
Gegrilde kruidenentrecote met paprikachutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsa Diablo
0-10 min -
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ceviche van zalm en tagliatelli van asperges
Voorgerecht
Bekijk recept
Hindennootjes in jardinière
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Zalm Op Z'n Italiaans
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept