Ravioli met scampi's

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vooreerst laat je het water koken en snijd je de groentjes. In een wok of grote pan bak je eerst het versnipperde uitje goud bruin en vervolgens doe je er de tomaten met een beetje water bij. Je kan er naar smaak nog een beetje Italiaanse of Mediterraanse kruiden bijvoegen. Wanneer de worteltjes ietsje zachter zijn voeg je er de andere groenten bij, behalve de tomaten. Als laatste voeg je er de tomaten bij. Ondertussen zou de ravioli wel gekookt moeten zijn, zodat je die kan afgieten. Wanneer de groentjes naar keuze zacht zijn voeg je er de Boursin en de gorgonzola kaas bij. Terwijl de kaas aan het smelten is bak je in een andere pan de scampi’s gaar met een beetje zout. Vervolgens voeg je er de scampi’s bij en laat je het nog even pruttelen. Als laatste wordt de ravioli toegevoegd en is het klaar om te serveren. Een glaasje witte wijn kan een lekkere aanvulling zijn bij dit gerecht.

Ravioli met scampi's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept