1 Spaghetti koken vlg. de verpakking, koudspoelen, uit laten lekken, en bewaren in koelkast in afsluitbare doos. (tot gebruik)
2 Vlees in blokjes snijden.
3 Appels schillen en klein snijden.
4 Ontbijtkoek verkruimelen (grof).
5 Ui(en) schillen en klein snijden.
6 BEREIDEN:
7 Vlees peperen (royaal) en zouten daarna aanbraden en ui(en) mee laten kleuren.
8 Giet het bier met de warme bouillon erbij en laat +- 2 á 3 uur trekken (of eerder als het vlees gaar is)
9 Als het vlees gaar is, de stukjes appel en ontbijt/peperkoek toevoegen en +- 5 minuten mee laten pruttelen tot de appel een beetje zacht is geworden.1
0 Spaghetti verwarmen in pan (zachtjes opwarmen) of magnetron.1
1 SERVEREN:1
2 Op voorverwarmde borden, spaghetti in het rond, vlees in het midden en eventueel (fijne) doperwtjes lang de de rand.....................Smakelijk.........................................
Spaghetti-anders (niet Italiaans maar net zo is een recept van Solo Open Kitchen