1 Ontvel de tomaten en snij het vlees grof. Snipper de sjalot fijn en fruit ze in wat hete olijfolie. Voeg de grofgehakte basilicum en oregano toe. Roer er het tomatenvlees door en kruid met peper en zout. Kook de kreeft 3 min in heet water. Laat ze afkoelen en laat het kookvocht zacht verder sudderen. Snipper de lente-ui fijn. Haal het vlees uit de staart en de scharen en snij het in stukjes. Meng er de gesmolten boter en de lente-ui onder en kruid met peper en zout. Lepel de kreeft in het midden van 4 vellen lasagne. Bestrijk de randen met eiwit en dek ze toe met de rest van de vellen. Druk ze goed aan en snij het deeg rond de vulling af tot mooie ravioli. Kook ze in 5 min beetgaar in het kookvocht van de kreeft. Schik de ravioli in het midden van de borden. Zeef de tomatencoulis en lepel ze rond de ravioli.
Ravioli van kreeft met tomatencoulis is een recept van Solo Open Kitchen