Zoek
Tagiatelle met zalm in roomsaus
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr tagiatelle
4 stuks gekookte zalm (diepvries)
2 potjes Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane kruiden
room
Bereiding
1
Kook de tagiatelle beetgaar en warm ondertussen de zalm op.
2
Giet de tagiatelle af, laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.
3
Laat de boursin gedeeltelijk smelten in de pot (op een laag vuurtje, zodat hij niet aanbrandt) en voeg er de tagiatelle bij.
4
Roer goed om.
5
Voeg room toe naar eigen smaak
Tagiatelle met zalm in roomsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle met spinazie
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle Met Asperges En Gerookte Zalm
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle Met Kip-kaassaus
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept