Tagiatelle met zalm in roomsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagiatelle beetgaar en warm ondertussen de zalm op.
  • 2 Giet de tagiatelle af, laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.
  • 3 Laat de boursin gedeeltelijk smelten in de pot (op een laag vuurtje, zodat hij niet aanbrandt) en voeg er de tagiatelle bij.
  • 4 Roer goed om.
  • 5 Voeg room toe naar eigen smaak

Tagiatelle met zalm in roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle met spinazie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle Met Asperges En Gerookte Zalm
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle Met Kip-kaassaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept