Pasta met spinazie en Italiaanse worst

6
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui. Bak de worst in een klontje boter op matig vuur. Roer er na 3 min de snippers ui door. Bak de worst gaar. Giet het vet uit de pan, giet de kippenbouillon bij de worst en voeg de pasta toe. Giet er eventueel nog wat extra water bij tot de pasta net onderstaat. Kook de pasta al dente. Roer regelmatig. Snij de steeltjes van de spinazie en roer de blaadjes door de pasta. Dek de pan 3 min af tot de spinazie zacht is. Voeg er een handvol geraspte parmezaan bij en roer nog 5 min tot de saus begint in te dikken. Kruid met peper en zout. Schep de pasta op borden en serveer meteen.

Pasta met spinazie en Italiaanse worst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept