Tagliatelle met scampi's

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De scampi's kuisen (darmkanaal verwijderen).
  • 2 Roze laten bakken in 1 eetlepel hete olijfolie, van het vuur nemen en warm houden. (eventueel in de microgolf op stand "warm houden").
  • 3 De tagliatelle koken zoals aangegeven op de verpakking.
  • 4 De ui, heel fijn gesnipperd, zachtjes bakken in 1 eetlepel olijfolie.
  • 5 De blokjes groene, rode en gele paprika mee laten stoven met de ui.
  • 6 Teentje look erbij doen.
  • 7 Glas droge witte wijn en 1 blik gehakte en gekruide tomaten toevoegen en zachtjes laten sudderen tot de paprika bijna zacht is.
  • 8 De kruidenkaas erdoor roeren en warm laten worden maar niet mee laten koken.
  • 9 Kruiden naar smaak met peper, zout en paprika.1
  • 0 De scampi’s toevoegen en nog even mee warm laten worden.1
  • 1 Opdienen met de tagliatelle.1
  • 2 Eet smakelijk.

Tagliatelle met scampi's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept