Zoek
Penne a la Carbonara
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g pancetta (spek)
olijfolie
3 eidooiers
1 dl room
80 g Parmezaan
500 g penne
peper en zout
Bereiding
1
Snijd de pancetta in blokjes en bak ze in een grote pan in olijfolie knapperig op een laag vuurtje.
2
Klop de eidooiers los met de room, zout en peper en de helft van de Parmezaan.
3
Kook de penne in water met wat zout en laat ze uitlekken en doe ze bij de pancetta.
4
Neem de pan van het vuur, voeg het dooiermengsel toe en roer tot de saus dik wordt.
5
Bestrooi met de Parmezaan en peper.
6
Serveer onmiddellijk.
7
Eet smakelijk.
Penne a la Carbonara is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept