tong-zalmrolletjes met wokgroentjes en currysaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    30 MIN
  • 2 Doe de visfond en de witte wijn in een kookpot en breng tot net onder het kookpunt. Leg de tong-zalm rolletjes in het vocht en laat 10 à 15 minuten pocheren. Haal de vis eruit en hou warm in aliminiumfolie. Laat het vocht in de kookpot 10 MIN. op hoog vuur inkoken.
  • 3 Laat intussen de room op hoog vuur inkoken tot de helft. Giet de room bij het ingekookte vocht in de andere kookpot. Kruid met kerriepoeder, peper en zout;
  • 4 Verhit 2 EL olijfolie in een grote pan en bak de diepgevroren wokgroenten 10 à 15 MIN.
  • 5 serveer met tagliatelle

tong-zalmrolletjes met wokgroentjes en currysaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept