lasagne met asperges en pangasius

6
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 40 MIN+30 MIN in de oven
  • 2 Leg de vis in een ovenschotel (ongeveer 25 bij 40CM) en zet 20 min. in een op 100°C voorverwarmde oven (de vis is dan half gegaard). Haal de vis uit de ovenschaal.
  • 3 Stoom of kook de diepgevroren asperges 10 à 15 min. Laat de asperges uitlekken en snij in hapklare stukken
  • 4 Doe de diepgevroren spinazie in een kookpot en warm op zacht vuur op. Roer regelmatig en voeg als de spinazie warm is de ricotta, peper, zout en nootmuskaat toe.
  • 5 Doe de melk, de alcohol en 1 DL water in een kookpot en breng aan de kook. Verkruimel er de blokjes visbouillon is en kruid met peper en zout. Voeg ook de room toe en laat ongeveer 3 MIN. goed doorkoken.
  • 6 Doe er de kruidenkaas bij, roer goed en laat nog heel even koken. Bind indien nodig met instantsausbinder.
  • 7 Beboter de ovenschaal en verdeel de spinazie over de bodem. Bedek met 6 lasagnebladen. Verdeel er de pangasius over en giet er 2/3 de van de saus over.
  • 8 Bedek met 6 lasagnebladen en leg er de aspergestukjes op. Dek af met 6 lasagnebladen en de rest van de saus. Strooi de gemalen mozzarella erover. Zet de ovenschotel 30 MIN. in een op 200°C voorverwarmde oven.

lasagne met asperges en pangasius is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept