Zoek
Pasta met zure room en tonijn
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 gr farfalle- of fusillipasta
4 eieren
2 el hoeveboter
2 blikjes tonijn in olie (inh 185 gr) uitgelekt
2 dl zure room
4 el fijngesneden basilicumblaadjes
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Kook de pasta in ruim water volgens de aanwijzingen op verpakking beetgaar en giet ze af.
2
Kook intussen de eieren in 8 minuten hard, pel ze en hak ze grof.
3
Smelt de boter en roer de pasta erdoor.
4
Haal de tonijn met een vork los en roer die samen met de zure room door de pasta.
5
Warm de stukjes ei en de basilicum op het laatste moment met de pasta mee.
6
Breng de pasta op smaak met pezo.
7
Lekker met salade van bleekselderijboogjes, geschaafde venkel en repen groene
8
paprika met een vinaigrette met pesto.
Pasta met zure room en tonijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept