1 Maak alle groenten schoon. Snijd de courgettes, worteltjes en paprika in blokjes, de sperziebonen in stukjes en de prei in dunne ringen.
2 Snijd de kerstomaatjes in vieren. Hak de knoflook fijn.
3 Verhit de Solo margarine in een wok en fruit de knoflook zachtjes aan.
4 Schep de courgette, wortel, paprika, sperziebonen en prei erdoor en roerbak ca. 3 minuten.
5 Voeg de doperwtjes en 1 dl water toe en laat de groenten afgedekt op zacht vuur in ca. 10 minuten gaar worden. Kook de penne beetgaar in een grote kookpot met ruim kokend water en 1 bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst.
6 Giet de penne af en schep de pasta met de peterselie door de groenten.
7 Warm het geheel nog even door en voeg zout en peper naar smaak toe.
8 Serveer in diepe borden en dien op met wat versgeraspte parmezaanse kaas.