Lasagne met zalm

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 175 graden celsius.
  • 2 Maak de saus met de melk en de light room.
  • 3 Verhit de Solo margarine in een wok en roerbak de spinazie met de knoflook en het halve Knorr Bouillon Finesse groenten blokje, tot de spinazie gaat slinken. Snijd de zalm in stukjes en bestrooi ze met zout en peper.
  • 4 Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal met 2 eetlepels water en 3 lasagnevellen. Verdeel er de helft van de spinazie en zalm en een derde van de saus over. Schik hierop weer een laag lasagnevellen met de rest van de spinazie, zalm en een derde van de saus .
  • 5 Dek het geheel af met een laag lasagnevellen en strijk er de rest van de saus over. Strooi de Parmezaanse kaas erover. Bak de lasagne in de oven in 25 - 30 minuten goudbruin en gaar.

Lasagne met zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept