Zoek
Penne met gebakken boschampignons en truffelolie
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Solo Vloeibaar
200 g champignons de Paris
300 g Cantharellen (eierzwammen)
1 teentje look
1 sjalot
350 g penne
peper en zout
truffelolie
1 takje verse tijm
1 bussel peterselie
geraspte parmezaan
Bereiding
1
Snij de champignons in stukken en bak ze aan in wat Solo Vloeibaar, samen met wat fijngesnipperde look en sjalot.
2
Kook de pasta beetgaar.
3
Kruid met peper, zout en truffelolie.
4
Meng de pasta met de gebakken champignons, de tijmblaadjes en de gehakte peterselie.
Penne met gebakken boschampignons en truffelolie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept