Penne met gebakken boschampignons en truffelolie

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de champignons in stukken en bak ze aan in wat Solo Vloeibaar, samen met wat fijngesnipperde look en sjalot.
  • 2 Kook de pasta beetgaar.
  • 3 Kruid met peper, zout en truffelolie.
  • 4 Meng de pasta met de gebakken champignons, de tijmblaadjes en de gehakte peterselie.

Penne met gebakken boschampignons en truffelolie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept